IT-lösningar med hög säkerhet

Det verkar bli allt vanligare att man utsätts för cyberattacker nuförtiden. Tyvärr sker de ofta i ett sammanhang med utpressningsförsök där förövarna vill få ut lösesummor för att återställa IT-miljön till det normala. Att se över den interna systemarkitekturen kan vara en väl värd investering för att hindra oinbjudna intrång.

Just IT-säkerhet och systemarkitektur är en central del för våra säkerhetsprodukter på link22. Vi fokuserar på att utnyttja de senaste och bästa teknologierna för att sedan göra dem användbara i ett sammansatt system. Via den uppsjö av nya tekniker och komponenter som hela tiden levereras till marknaden så kan det vara svårt att veta vilka delar som är bäst och hur man ska använda dem för att stärka säkerheten på ett effektivt sätt.

Istället för att utveckla allt från grunden tar vi istället och hittar de bästa lösningarna. Därefter är det vår uppgift att se till att de synkas sinsemellan och jobbar på bästa sätt tillsammans. Totalt sett får man ett skräddarsytt säkerhetssystem som stänker ute ovälkomna digitala besökare.

Var sig behovet är säker access, övervakning, överföring eller något annat inom IT-säkerhet så kombinerar vi standardkomponenter för att bygga säkra, användarvänliga och aktuella IT-system. Med fördel administreras och uppdateras våra system genom vår försorg. Härigenom säkrar man naturlig produktutveckling i takt med att standardkomponenter uppgraderas. Dessutom uppnås en förenklad ackreditering och behovet av kostsam in-house-utveckling minimeras.

Lämna ett svar